Hola mi gente!

Kaksi ja puoli päivää töitä jäljellä, jeeeeeeeeeeeeeee!! Keskiviikkona kello 16 päättyy meikäläisen ura Hellevuessa. Sen jälkeen kolme päivää lomailua Mallorcan tyyliin ja Suomeen sunnuntai aamuna. Työt Sevillassa alkaa vasta keskiviikkona, joten saan lomailla vähän lisää. Petra lähti sunnuntai aamuna. Hirvee ikävä ja pirun tylsää kokoajan. On jo nähty tämä turistikylä. Onneksi tulee fudista, eilen oli Mallorca vastaa Real Madrid. Viva Mallorca! Liput peliin olisi maksanut 80 euroa ja kuljetuksineen kokonaishinta 108 eugenia. Liian tyyristä tämän kokkipojan lompakolle.

Japanialaisessa oli pirun hyvää ruokaa, olin aivan ähky sen jälkeen. Kaksi tuntia tungin ruokaa suuhun. Syöminen on ihanaa! Käytiin myös syömässä vege-paellaa ja juotiin litra sangriaa. Oli myös pirun hyvää. En kyllä jaksanut syödä kokonaan, oli sen verran iso annos. Lauantaina syötiin tapaksia ja juotiin puoli litraa sangriaa. Oli parempaa sangriaa ja paremmat tapakset. Jälkkäriksi otin suklaajäätelöä viski- kastikkeella. Ihanaa!

Ei ole aurinko paistanut sen jälkeen kun Petra lähti. Ain't no sunshine when she's gone, only darkness everyday... Ja niin edelleen. 25 astetta ja ihan harmaata. Ihan syvältä.

Hasta próxima!