Kello 8 menin toihin ja varttia vaille 12 siestan viettoon. Kello 18 taas takasin ja 22.30 pois. Ihan kivaa, mun tehtavana on kiertaa salissa ja taydentaa buffet poytia jos jotain puuttuu, eli tosi helppoa hommaa. Onneksi paasee pois keittiosta, koska siella ei ilmastointi pelaa ja lampoasteita on noin 50, oikeesti. Tulee sellanen tunkkasen kuuma aalto kun astuu ovista sisaan. Kaksi suomalaista kokkia on myos samassa vuorossa ja muutama suomalainen tarjoilija tytto. Tanaan ehka parille niiden kanssa. Taalla on kuulemma joku pirun hyva juoma nimeltaan Absint. Pitaa ehka kokeilla...

Keskiviikkona ilmestyi ovelle enkeli, kaksikymppisen hollantilaistyton muodossa ja kysyi haluanko paikallisen liittyman? Sim kortin mukana tuli Samsungin puhelin, hintaa huikeat 13 euroa.

Keskiviikona olin myos ulkona kaymassa, pari hyvaa mestaa, monta tosi huonoa. Irkku pubissa join Guinnessia terasilla, kun meni hermot seitsemaan meluavaan ruotsalaiseen ja painelin takasin sisaan. Joku kalju mies joi Guinnesia toisessa poydassa ja tarjosi tupakkaa. Sanoin etten polta mutta, esittaydyin ja se hemmo olikin Jukka Suomesta. Mentiin Jukan vaimon luo hotellille juomaan punkkua. Terveisia vaan Jukalle, karmee hedari.